Våra team

SWE Sailing Team

Musto har varit samarbetspartner till svenska seglingslandslaget, SWE Sailing Team, i drygt 10 år och stöttat med kläder från topp till tå. SWE Sailing Team var det specialförbund som lyckades bäst av alla svenska idrotter på OS i London 2012 och nu satsar vi tillsammans mot OS i Rio 2016.

Dansk Sejlunion

Danska landslaget är ett av världens absolut bästa med oräkneliga medaljer från VM och OS de senaste åren. Musto stödjer Dansk Sejlunion i deras utveckling av segelsporten i Danmark, från klubbnivå till landslag och nu mot OS i Rio 2016.

Team GKSS / GKSS Rio-Klubb

GKSS är en av Sveriges äldsta klubbar med allt ifrån ungdomssegling till elit. Team GKSS stödjer hela GKSS med inriktning mot ungdomsverksamheten. GKSS Rio-klubb skapar förutsättningar för seglarna att kunna träna intensivt och ostört. GKSS recept är att skapa ett team av seglarna, där alla ger och tar, samt delar med sig av sina kunskaper.

Rahm Racingteam M32

Rahm Racing team med Mattias Rahm i spetsen har seglat den lätta och snabba kolfiberkatamaranen M32 sedan starten av M32 Cup 2013. Numera är M32 även båten som seglas på World Match Racing Tour med finalen i Marstrand i början av juli.

Sailing Båstad med Seglarveckan

Musto är stolt partner till Sailing Båstad som bland annat arrangerar Seglarveckan i Båstad. Seglarveckan är ett årligt återkommande event första veckan i augusti där VM, EM, NM och SM seglas regelbundet under veckan.

Hyundaibåten

Hyundaibåten är en av världens största kappseglingsbåtar. Med sina 40 meter över vattenytan är hon är till och med så hög att hon inte fritt kan segla under Ölandsbron. Flera vinster gör henne till en av de mest sofistikerade kappseglingsbåtarna som någonsin funnits.

Tjörn Runt

Tredje helgen i augusti genomförs sedan 50 år denna klassiska tävling som beskrivs som seglingens Vasalopp. Segeltävlingen där olympiamästare och familjeseglare samsas på samma bana och tävlar under samma förutsättningar. Rundningsmärket är ön Tjörn på Västkusten. Musto är stolt sponsor av Lilla Tjörn Runt!

Om oss

MUSTO – VÄRLDENS BÄST BALANSERADE SJÖKLÄDER

För att få fram den optimala balansen mellan torrhet, värme, smidighet, passform och funktionella detaljer krävs det erfaren- het från alla typer av segling. Från jolleseglarens specifika krav på rörlighet och torrhet till oceanseglarens högt ställda förväntningar på ett ställ som håller kylan och vattnet ute år efter år.

På Musto har vi all den erfarenhet och kunskap som behövs (och ofta lite till) för att ge dig precis de sjökläder du behöver för just din typ av segling.

Frågor och funderingar

Vänligen kontakta oss via:

Mail: webshop@musto.se
Tel: +46 31 914500

Följ oss på instagram