Fem öar att besöka i Sthlms skärgård


Stockholms skärgård är full av små pärlor och undangömda skatter. Det finns alltid något nytt att upptäcka, både för dig som letar efter livliga krogar eller stillsamma upplevelser i naturen.

Här kommer våra skärgårdsfavoriter:

  1. Sandhamn: Om du söker liv och rörelse är Sandhamn dit du ska styra din kosa. Aktiviteter i massor, härliga krogar, fest och ett trevligt folkliv men även lugnare bad på öns södra sida.

 

  1. Fejan: Långt ut i skärgården hittar du denna pärla med massor av historia. Fejan är en av de sista bebodda öarna innan man når Ålands hav och att spendera en dag här gör underverk för själen.

 

  1. Grinda: Med läge i mellanskärgården är Grinda ett bra alternativ för den som vill göra en utflykt över dagen. Här hittar du lugnet och naturen (Grinda är ett naturreservat) men också bekvämligheter som restauranger och flertalet boendealternativ. Missa inte anrika Grinda värdshus.

 

  1. Nåttarö: Här hittar du skärgårdens (kanske) finaste sandstränder. Om du gillar livet under vatten så kan vi rekommendera snorkelleden, där du under vattnet får information om undervattenslivet.


  2. Stora Kalholmen: Ön för maximal avslappning, här kan du nämligen inte göra så mycket annat. Med endast ett hus från 1914 är Stora Kalholmen en lugn plats utan stress.


Om oss

MUSTO – VÄRLDENS BÄST BALANSERADE SJÖKLÄDER

För att få fram den optimala balansen mellan torrhet, värme, smidighet, passform och funktionella detaljer krävs det erfaren- het från alla typer av segling. Från jolleseglarens specifika krav på rörlighet och torrhet till oceanseglarens högt ställda förväntningar på ett ställ som håller kylan och vattnet ute år efter år.

På Musto har vi all den erfarenhet och kunskap som behövs (och ofta lite till) för att ge dig precis de sjökläder du behöver för just din typ av segling.

Frågor och funderingar

Vänligen kontakta oss via:

Mail: webshop@musto.se
Tel: +46 31 914500

Följ oss på instagram